De eerste competitie voor Dames-2 zit erop.

dames2 1200

Op zondag 7 mei was het alweer de laatste competitiedag van 2018, jammer dat het voorbij is, maar wat hebben we fijne wedstrijden gespeeld en wat was het al die dagen gezellig. Ook de weergoden waren ons welgevallig, vijf zondagen met prachtig weer op een klein buitje na.

In het najaar van 2017 waren er twee dames die het een goed idee leek om met een tweede damesteam deel te nemen aan de NGF competitie, niet direct omdat ze de allerbeste waren, maar omdat ze er zo’n z i n in hadden en omdat het ze zo l e u k leek om met een gezellig team mee te doen.

Zeven dames met die instelling trainden in de sneeuw en in de kou om er samen het beste van te maken. Niet een van ons met ervaring in een golfcompetitie.

Tijdens de eerste wedstrijd in Margraten pakten we één punt en dat punt hield ons tot aan de laatste dag op de een na laatste plaats. Waar één punt al toe kan dienen! We streden voor wat we waard waren en deden dat met verve en inzet. Geen partij werd zomaar afgegeven, ons enthousiasme was niet te stuiten.

Onze laatste wedstrijd was op de Swinkelsche, op papier een wedstrijd met kansen en die hebben we verzilverd. Met zes punten uit de eerst ronde en nog vijf uit de tweede hebben we deze laatste dag de wedstrijd gewonnen, dat smaakt zoet, dat smaakt naar meer. Volgend jaar in een nieuw te vormen poule, we hebben er al weer zin in

Onze felicitaties voor de dames van de Swinkelsche die promoveren.