Dames Senioren Het Woold – Nieuwegeinse golfclub 20 – 16

dames senioren 1 300 2015We hadden een geweldige dag, goed weer, en alle files gingen net de andere kant op en…

WE HEBBEN GEWONNEN.

Hoewel we zeiden dat winnen niet het belangrijkste was en we gewoon ons best gingen doen en er vooral een gezellige dag van gingen maken is het kicken als je dan toch wint.
Dankzij onze goede chauffeurs kwamen we op tijd in Wassenaar bij GC Rozenstein aan. We kenden onze tegenstanders al een beetje omdat we vorige week gastvrouw waren geweest en zodoende gezien hadden dat we niet kansloos waren.

 

Anneke, Betsie en ikzelf hadden last van ballen die ontzettend ver doorrolden, dankzij het korte gras en de harde ondergrond en daardoor als nog in het water belandden. Maar wij drieën haalden ieder nog één punt. Maar onze kanjers, Ria en Marijke, haalden de volle winst met 6 punten ieder. Tilly verraste ons compleet door met 5-1 te winnen.

Verder over Golfclub Rozenstein: Allesbehalve Haagse Kak, gezellige lui, leuke baan met veel water en af en toe goed opletten waar je naar toe moest. Duidelijke markeringen ontbraken en de gele palen van de waterhindernis waren verbleekt en leken op out of bounds palen.

Zo ervaar je weer hoe we verwend zijn op Het Woold waar alles tot in de puntjes geregeld is.

Mieke van Nuland