Dames 1 senioren speelde op De Peelse en…

dames senioren 360We hebben gewonnen en wel van de nieuwkomers in onze poule Haviksoord. Waren we vorige week overdonderd door de nieuwe puntentelling. Een aantal van ons hadden goed gespeeld en zagen dat niet terug in de puntentelling. (We scoorden vorige week 0 punten). Nu haalden we met zijn zessen de meeste plusjes binnen en wonnen.

Maar het meest bizarre van de nieuwe puntentelling is dat we waar we nu met de nieuwe telling met 5-1 gewonnen hebben met de oude telling met 5-1 verloren zouden hebben. En ik heb van horen zeggen dat als we 3 wedstrijden met 5-4 zouden winnen en de laatste met 6-0 verliezen alle moeite voor niets is geweest en we met lege handen staan dus 0 punten.
Wie snapt het nog?

mieke betsie 1200

Maar ja wat zeuren we nou. Uiteindelijk zijn we sowieso geluksvogels dat wij onze sport beoefenen in de meest mooie landschappen. Ook De Peelse lag er weer schitterend bij.

Rest mij nog te vertellen dat het weer fantastisch was en Betsie de slag van de dag had, 40 cm van de pin op hole 7 waar bijna iedereen in het water sloeg. Komende week zijn wij gastvrouw en zullen wij onze gasten Woolderig gaan verwennen.

Mieke van Nuland