Cursus Reanimatie / AED

AED2Onlangs zijn er weer herhalingslessen geweest van de cursus Reanimatie en voor het gebruik van de AED en er volgen nog enkele cursusdagen. Deze herhalingscursussen worden elk jaar gehouden en de bezitters van een Diploma Reanimatie en Certificaat AED-Hulpverlener zijn verplicht om deze jaarlijkse “opfrissing” bij te wonen.

Op onze golfbaan beschikken wij over twee Zoll AED’s; de ene staat op de Marshallbuggy en is dus veelal op de “Vier Eijckenbaan”. De tweede AED staat bij de caddiemaster, dus op het kantoor bij de hoofdingang.
Al onze Marshalls en het merendeel van het vaste horecapersoneel heeft een Diploma en Certificaat zoals hierboven genoemd.

Ook de mensen van de Golfopleiding zijn gecertificeerd en onder de leden zijn ongeveer 20 personen die de cursus hebben gevolgd en zo nodig actief kunnen optreden. Belangstellende leden van onze vereniging kunnen de cursus ook volgen. De vereniging betaalt de kosten van de cursus bij een beperkt aantal deelnemers. Indien u geïnteresseerd bent neem dan contact op met de secretaris van de vereniging.