Competitieteams bedanken het Woold

boomplant-300Tijdens het afgelopen golf seizoen zijn er vanuit de golfvereniging het Woold verschillende teams actief geweest in de Nederlandse competitie (NGF). Het Woold nam deel met  vier teams, Heren 1 en 2 uiteraard een team met alleen maar dames en nog een team met alleen maar wat oudere spelers en dat noemen ze dan senioren!!!

De resultaten mogen er zijn.
Het eerste heren team wist de competitie af te sluiten met een mooie derde plaats. Het tweede heren team en de senioren wisten zelfs kampioen te worden. De dames hebben zich kranig gedragen in de competitie maar de tegenstand was net iets te groot. 

Aan hun inzet maar vooral charmes heeft het zeker niet gelegen. Zoals u in hun wedstrijdverslagen al heeft kunnen lezen. “De grootste winnaars zijn de beste verliezers” de dames hebben nu een leuke uitdaging om te zorgen voor grootse overwinningen op grootse verliezers. (snapt u het nog?)

Alle competitieteams zijn zeer afhankelijk van de medewerking van de golfvereniging “het Woold” maar zeker ook van de baaneigenaren. En ook in 2014 hebben zowel de vereniging en baaneigenaren maximale medewerking verleend aan het welslagen van deze competitie. Ik weet zeker dat ik niet alleen voor mezelf spreek maar de medewerking, gastvrijheid en ter beschikking stellen van accommodatie en middelen zijn meer als fantastisch geweest. Het is heerlijk om te horen wanneer je als gastclub zo veel complimenten krijgt van ontvangende teams en je voelt je trots als ze het erg naar hun zin hebben. Ze waren vooral enthousiast over onze gastvrijheid met enthousiaste en professionele bediening. Onze baan werd veelal niet als gemakkelijk ervaren maar ook dat werd positief betiteld en de baan lag er elke keer weer geweldig bij.

Alle teamdeelnemers vonden dat een bedankje op zijn plaats was. Na overleg is gekozen voor een Quercus Robur? Hij/zij/het? Heeft een plaatsje in de baan gekregen. Hole 13. Vanaf geel 150 passen (vanaf rood 115 passen) midden fairway naar het westen daarna 25 passen naar het noorden. En daar prijkt nu een Quercus Robur een zomereik. Een eikenboom die het spelen van hole 13 misschien makkelijker maakt . De boom staat op de rand van out of bounds. Als je afslaat en je bal gaat rechts van de Quercus Robur niet huilen je verlies nemen en een nieuwe bal slaan. Je bal is dus gegarandeerd buiten de baan. Als je erg gehecht was aan betreffende bal start direct aan het rouwproces zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt. Ben je links van de boom, niet te ver natuurlijk, dan zit je goed.

Zondag 23 november is de boom officieel aangeboden aan de vereniging en GVR. Aanwezig waren een groot aantal competitiespelers, leden van onze vereniging en een afvaardiging van GVR. Zij konden de boom aanschouwen en luisteren naar een welgemeend dankwoord door de woordvoerder van alle teams Jack van der Vleuten. Voorzitter Span van de golfvereniging nam de boom namens de verenging en GVR in ontvangst. Deze geste werd dankbaar aanvaard.

Namens alle competitiespelers nogmaals onze dank voor geleverde diensten. We hopen vaker behulpzaam te mogen zijn om Golfbaan en Vereniging “Het Woold” te mogen promoten onder gelijkgestemde golfvrienden.

Met een vriendelijke golfgroet,

Pr-Cie
Leon Verkoelen