Champagne!!

Heren 2 300Zondag 26 april! De dag van de waarheid. Naar deze dag hebben we maanden toegeleefd. Zou het dan gaan gebeuren? Gaan we voor de tweede maal op rij kampioen worden?

De wedstrijd wordt gespeeld op de Gulbergen en onze tegenstander is onze naaste concurrent, de Swinkelsche. Voor ons volstaat een gelijkspel voor het kampioenschap, maar we gaan uiteraard voor de overwinning.

Op de mooie en heuvelachtige baan in Mierlo starten we in de ochtend met de greensomes. Met drie goede en degelijke overwinningen is de stand met de lunch 6-0 voor Het Woold. De eerste klap is uitgedeeld. Nog een paar hordes te nemen…

Rond de klok van twee gaan de singles van start. Drie wedstrijdpunten volstaan, maar we zijn gretig. We willen winnen en we willen winnen met grote cijfers. En dat lukt. We rollen de Swinkelsche op: 17-1! De ontlading op hole 18 is groot. We hebben het geflikt: KAMPIOEN!

Aanstaande zondag zijn we gastheer. Wij zijn uitgespeeld en kunnen gaan genieten van de promotie. Genieten samen met Heren 1. Een dubbel voor Het Woold met aanstaande donderdag nog een kans op een kampioenschap voor dames senioren. Zondag de huldiging. Iedereen is van harte welkom uiteraard.

Via deze weg namens Heren 2 een dank richting onze golfbaaneigenaren, de golfvereniging, onze supporters die elke wedstrijd ons hebben gesteund en Edith die ons goed geholpen heeft tijdens de voorbereiding.

Het gaat ergens om….het kampioenschap!

Met sportieve golfgroet,

Frank Stals