Carnavalstoernooi 2018

carnaval 001 1100

Nadat de EVCO de flight indeling vanwege afmeldingen en (te) late nieuwe aanmeldingen had herzien kon het 2e Carnavalstoernooi om 14.00 uur stipt op tijd aanvangen, aangegeven door een overenthousiaste Marshall, die al toeterend naar de tee van hole 3 reed. 32 Deelnemers, deels uitbundig verkleed en deels helaas niet verkleed. Hier is nog wat lobbywerk te doen voor volgend jaar. 

Met angst en beven werd continue buienradar geraadpleegd.

Wonder boven wonder gingen de buien links en rechts langs het Woold, op een klein hagelbuitje na. Slechte resultaten konden hier dus niet aan te wijten zijn; wel aan de af en toe lelijk in de weg zittende carnavalskleding, zoals kragen, hoofdoeken en aanverwante fratsen.

Na hole 4 werd in het paviljoentje een lekkere glühwein geserveerd, waarna het frisse moed de volgende holes aangevallen konden worden. Tussen 16.00 en 16.30 uur was iedereen weer binnen. Daar werd een heerlijke erwtensoep op een wel heel originele manier geserveerd (zie foto). De enige opmerking die hierover gehoord werd was: “Waarom niet in een halve liter pul”.

carnaval 002 360Na de soep en de nodige drankjes (het was tenslotte carnaval) was het tijd voor de prijsuitreiking.

Best verkleed singles: Tiddo Benders
Best verkleed koppels: ex aequo: Ria en Joop Konings/ Anneke Wolters en Jan Kloosterboer

1e prijs wedstrijd: Conny en Toom Berkers
2e prijs (willekeurige plaats: 13): Addy Raaymakers en Vincent Burgers