Businessclub-weekend uitverkocht

De Businessclub gaat voor de derde keer op reis. En dat de vorige reizen succesvol en vooral heel gezellig waren werd duidelijk toen na het openen van de inschrijvingen voor de reis van dit jaar. De beschikbare capaciteit werd in recordtempo volgeboekt en besproken. Wie nog twijfelde is al te laat….

Marcourt en Ardenne

lagrandecure

Van vrijdag 21 september tot maandag 24 september wordt een bezoek gebracht aan het prachtige Marcourt-en-Ardenne.  Het pittoreske hotel La Grande Cure vormt de thuishaven voor de Businessclub gedurende drie dagen. Dit rustieke hotel staat ook wel bekend vanwege de uitstekende gastronomie. Vanuit hier worden er golfuitstapjes gemaakt naar Golf Durbuy en Five Nations. 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 21 september: U vertrekt op eigen gelegenheid naar de Ardennen.


Zaterdag 22 september: Durbuy 

golf durbuy 800

Golfwedstrijd bij Golf Durbuy, volgens de eigen website ‘een van de meest technische banen van het land’ . Dus dat belooft wat. De baan bevindt zichin het hart van de Belgische Ardennen, met een uitzonderlijke ligging en adembenemend uitzicht, is Durbuy een golfclub met een uniek karakter.

Op de baan liggen spannende uitdagingen op u te wachten, zowel de gevorderde golfer als beginnende golfer vindt hier plezier en uitdaging op eigen niveau.

 

Zondag 23 september : Five Nations

five nations 001

Er wordt gespeeld bij Five Nations. U gaat genieten van een van de mooist gelegen banen van de Belgische Ardennen, met uitdagende holes en spectaculaire vergezichten. Na de wedstrijd gaan we terug naar onze ‘thuishaven’ in Marcourt en Ardenne

Maandag 24 september : We checken uit en vertrekken op eigen gelegenheid weer naar huis