Business dag Het Woold Donderdag 13 oktober 2016

bc1310Het was geweldig mooi weer, de verzorging was wederom top, en het golf was goed tot heel goed. Al met al kunnen we weer terugkijken naar een geweldige 13e oktober. 32 Leden van ons hadden zich ingeschreven voor de 18 holes en 29 voor de 9 holes wedstrijd.

Het was de laatste wedstrijd van de Rabobankcompetitie 2016 met nog heel veel spanning in de top.
Want bij de heren waren er nog genoeg kanshebbers voor de 1e plaats en bij de dames ging de strijd om de 1e plaats

Ik had deze dag een prachtige flight met Femke en Erik. Maar de golfresultaten per hole waren zeer “golvend” te noemen met parren en een aantal dubbel par+1. Het zal wel te maken hebben met de spanning want zowel Femke als Erik konden de winnaar worden van de Rabocompetitie.
Het allerbelangrijkste was de gezelligheid binnen de flight. We hebben gelachen, gezocht, genoten en ook nog eens af en toe prachtige ballen geslagen

.

De catering in de baan was ook weer helemaal top. Mede dankzij Ankie en Jan maar vooral de koks van het Woold. Bij deze namens ons allemaal een groot applaus……. en een dik compliment voor de verzorging in het algemeen tijdens de Business dagen maar natuurlijk ook voor de andere leden en gasten van het Woold.

Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor een drankje en iets lekkers. Zodat we allemaal in de gelegenheid waren om ons om te kleden en vooral even na te kletsen over de wedstrijd. Ook over de ranking welke mijn flight genoten behaald hebben in de Rabo competitie.
Jawel hoor: beiden op nummer 1. Femke en Erik van harte gefeliciteerd. De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de jaarvergadering.

Het was te koud om buiten te zitten dus werd het gezellig druk in het clubhuis. Waar de koks wederom hun uiterste best hadden gedaan om ons te verwennen. Maar dat kan natuurlijk niet zonder het bedienend personeel. Bij deze wil ik geen namen noemen maar het hele team bedankt voor jullie goede zorgen. Het was T….O….P!!!

Tussen de “gangen” door waren er ook aantal mededelingen door onze voorzitter Henk Hoeks
Echt op zijn mooie en vertrouwde manier met een warm hart.

Frederique
Om te beginnen een woord van dank voor Frederique die binnenkort onze club gaat verlaten. Zij was er vanaf het begin bij en heeft veel administratief en andere werkzaamheden verricht. Waarvoor dank. Frederique wij wensen jou heel veel succes met je nieuwe baan.

Nieuw BC Lid
Willy Feller Register accountant en Allround adviseur. Van harte welkom bij de BC.

Uitwisseling Prise d’eau was zeer succesvol

Uitstapje Oostenrijk was bijzonder geslaagd en voor herhaling vatbaar. Misschien niet zo ver maar een paar dagen weg houden we er zeker in

10 november is er weer onze Clubdag. Ditmaal worden we ontvangen bij de Blauwe Lotus (Dhr. Thijs Vullings) in Eindhoven en krijgen we een rondleiding bij PSV. Het belooft weer heel interessant te worden.
15 december Bye Bye Diner ook voor die activiteit kunt u zich inschrijven. De koks gaan zoals Henk het zei helemaal “los”

Arrangement Geysteren en de Gulbergen:
Zomertijd gratis spelen vanaf 16.00 uur, wintertijd gratis spelen vanaf 14.00 uur

Rinus van Mullekom
Winnaar matchplay competitie 2016 vandaag was de finale van een mooi nieuw initiatief van de BC
De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de jaarvergadering begin 2017

Prijsuitreiking van de dagwinnaars:
Dames: May van Bilsen 40 punten; Miranda Raaymakers 39ptn; Sophia van Eijk 27 ptn
Heren: Marc Franssen 38 ptn; Frans van Poppel 37 ptn; Christian Meulendijks 36 ptn
Dames longest en neary: Sophia van Eijk
Heren longest: Ben Buiting
Heren neary: Tomy Klein Zieverink

Zoals bij elke BC bijeenkomst komt ook deze keer weer een BC lid in de spotlight. Ditmaal was het de buurt aan:
Kusters Precision Parts De heren Directeur eigenaar Jan Kusters, Patrick van de Kerkhof (lid BC het Woold waren aanwezig.

Maar vandaag was hun sales man Adwin Kannekens de man die geïnterviewd werd door Henk Hoeks. Het interview was niet echt nodig omdat Adwin zelf zo passievol over zijn bedrijf praat. Hij had zijn “koffer” meegenomen met allerlei modellen wat van de Kerkhof maakt.

De uitleg was minutieus tot in de Nanometers toe en het was maar goed dat Henk de touwtjes in handen had. Prachtig om te horen wat machines kunnen maar vooral wat techneuten kunnen maken en bedenken. Zeker als men dan ook nog modellen kan maken met de 3’d printers. Al met al een boeiend verhaal van een bedrijf dat echt een specialist is in het maken van kleine oplages, maar dan wel echt specifiek.

Daarna was het weer tijd om gezellig te kletsen en te netwerken. De organisatie Eline en Henk kunnen weer terug kijken op een bijzonder geslaagde BC dag.

Nog een kleine noot:
Henk Hoeks had nog een verrassing in petto. Namelijk dat Nico Boreas de topchef in November 2 keer een popup restaurant start bij het Woold.
Volg de site en de nieuwsbrief en schrijf u in.

Met vriendelijke golfgroet

Jack