Business Challenge 2016

De dag waarop de jaarlijkse Business Challenge plaatsvindt op Het Woold, behoort traditioneel tot een van de drukste dagen van het jaar. BC-leden formeren een team, eventueel aangevuld met gastspelers en gaan voor de hoofdprijs.

De ervarig leert dat het ook een van de gezelligste dagen van het jaar is. En vandaar keek ook niemand vreemd op dat direct na het openstellen van de inschrijving de aanmeldingen binnen stroomden.

Met als gevolg dat het dit jaar wederom drukker was dan de jaren ervoor en dat de organisatie er een hele klus aan had om iedereen ingedeeld en gelijktijdig aan het spelen te krijgen. De capaciteit van de baan neemt iets toe, omdat baancateringpauzes werden ingecalculeerd. Broodje Pulled Pork, of misschien een broodje beenham, asperges, oesters met prosecco of liever kreeft? Het kon en mocht allemaal. En ook bij de Spaanse Bierbar bleef menig team iets langer ‘hangen’ dan gepland. 

Wat zeker meerwerkte was het mooie weer op donderdag, stralende zon en een zwoel windje maakten dat iedereen een topdag beleefde. Na terugkomst in Volentieri even opfrissen en weer aan de dis. Een heerlijk diner met meerdere gangen. 

En er was natuurlijk ook een prijsuitreiking, met een loterij voor de gastspelers, waarbij twee golfclinics (aangeboden door Stijn Willekens en Golfbaan Het Woold) verloot werden. De volledige uitslag van de wedstrijden vindt u HIER (PDF).

En toen de prijzen eenmaal uitgedeeld waren, vloeide het diner automatisch over in een geweldige feestavond waarop de band Kiri’s Way Back ervoor zorgde dat het nog lang druk bleef in het clubhuis. Onderstaand een foto-impressie.

 

{phocagallery view=category|categoryid=10}