Buidelcaddy

Wie ‘s ochtends vroeg op Het Woold aanwezig is, ziet nog wel eens wat moois, reeën, of overtrekkende vogels, Ondergetekende krijgt er altijd een goed gevoel van. 

Wie ver reist die maakt nog eens wat mee. Jos en Marlies van Eupen – beiden lid van Het Woold- gingen onlangs op familiebezoek in Australië. Eenmaal daar werd er natuurlijk ook gegolfd. En dat was een hele belevenis.

 Jos schrijft ‘Tijdens ons verblijf in Mallacoota zijn we gaan golfen op de plaatselijke Golf and Country club. Naast onze gebruikelijke handicap kwamen daar nog meer problemen die we moesten overwinnen. Op de golfcourse liepen tientallen kangoeroes rond die zich niet door ons lieten afschrikken. Integendeel. Zij bleven onverstoorbaar zitten of liggen op de fairway of green. Al met al een speciale belevenis.

N.b. We hebben gelukkig geen kangoeroe geraakt. Wel een bal kwijtgeraakt maar die is waarschijnlijk beland in de buidel van een van de kangoeroes.

De foto’s zijn echt. Nog meer leden die iets speciaals hebben meegemaakt tijdens een buitenlandse golfsessie? We horen het graag!

Pvl/12-2015