BC-lid Mydealz in de picture

thuiseten“Eindhovens Thuiseten.nl gaat strijd aan met Thuisbezorgd.nl”, zo lazen we recent in dit artikel in het Eindhovens Dagblad. Daarin het verhaal van Elmar Eckstein, businesslid van het Woold die met zijn team momenteel een fikse mediacampagne ontketent om marktaandeel te veroveren in de markt van het aan huis bezorgen van maaltijden via de app en website van www.thuiseten.nl.

Ervaren in logistieke en betaalsystemen

Thuiseten.nl beschikt over een ruime ervaring in het financieel en logistiek afhandelen van bestellingen bij bedrijven en consumenten.

De programmeurs tekenden ook voor de software die ervoor zorgt dat de leden van Het Woold een tegoed kunnen aanhouden en afrekenen met hun ledenpas. Het systeem is markleider bij golfbanen in Nederland en handelt dagelijks enorme hoeveelheden betalingen en transacties af.

We bestellen steeds vaker online

We bestellen steeds vaker onze producten online. Dat geldt ook voor ons eten. Niet alleen in de grote stad, maar ook in de kleinere kernen wordt eten (of snacks) steeds vaker digitaal besteld. De restaurateur of snackbarhouder heeft daarvoor software nodig en betaalt daarom aanzienlijke, gestaag stijgende commissies. En dat is menigeen een doorn in het oog.

6% = 6%, No Bullshit….

Thuiseten levert aan de horeca een complete infrastructuur met hardware een app en webinterface om bestallingen af te handelen en belooft daarbij nooit meer dan 6% commissie in rekening te brengen. En dat kan aardig in de papieren lopen…  Zoals u kunt zien op onderstaande film. 

{vimeo}274637949{/vimeo}

Herkent u de plek waar de video is opgenomen?

Genomineerd 

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende entrepreneurs die leverancier zijn aan de hospitality en/of een innovatief hospitalityconcept ontwikkeld hebben. Elmar en zijn team behoren tot de finalisten van de Columbus Trophy. Op 24 augustus moeten de genomineerden zich presenteren en op 8 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Om mee te dingen moest een videofilm worden ingeleverd. En ook deze willen we u natuurlijk niet onthouden…

{vimeo}276407846{/vimeo}

Er breken dus spannende tijden aan voor het hele team van Mydealz en Thuiseten.nl. Onze voorkeur is al duidelijk en we houden u op de hoogte!