Astens Golfkampioenschap op zaterdag 6 juni

Ieder jaar organiseren we het Astens Golfkampioenschap. Ook dit jaar gaat een en ander plaatsvinden op Golfbaan het Woold en wel op zaterdag 6 juni. (dus niet zoals in voorgaande jaren op een vrijdag in september). Het evenement is er voor iedereen geboren of woonachtig in Asten, op 6 juni minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldig GVB. Het moet vooral een erg leuke dag worden voor alle golfliefhebbers die hieraan gaan deelnemen.

Ook dit jaar kunnen we u weer een bijzonder mooi programma aanbieden waarbij u vanaf aanvang tot laat in de avond verzorgd zult worden. Er zijn leuke prijzen zijn er dit jaar te winnen. Ook voor de mindere golfers onder ons verrassend mooie prijzen waaronder bijvoorbeeld een auto voor een “hole in one”.

Nieuw dit jaar is dat u als team kunt deelnemen voor het Astens texas scramble team kampioenschap. Hiervoor moet u met minimaal 4 personen inschrijven en gaat u als team in één flight strijden om het teamkampioenschap van Asten. De wedstrijd zal voor zowel de individuele strokeplay/stableford spelers alsook voor de teams middels een shotgun op de 18 holes vier Eijckenbaan om 13.30 uur van start gaan.

Leden van het Woold kunnen zich inschrijven via Egolf-4u op de site van het Woold
Inschrijven voor niet leden en meer informatie www.golfkampioenschapasten.nl

Graag heten we u van harte welkom op Zaterdag 6 juni voor het golfkampioenschap van Asten.

Met een vriendelijke golfgroet,

De organisatie:

 

Sjef van Oosterhout
Hannie Looijmans
Sjaak Leenders
Leon Verkoelen

Voor meer informatie kunt u ook mailen naar : info@golfkampioenschapasten.nl